İstanbul'da 8 polis 30 yaralı var

İSTANBUL, () - İSTANBUL'da meydana gelen olaylarla ilgili olarak İstanbul Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarının bir çok ilçede protesto edilmesi ve sonrasındaki olaylarla ilgili...

08 Ekim 2014 Çarşamba 02:16
İstanbul'da 8 polis 30 yaralı var






İstanbul'da 8 polis 30 yaralı var

İSTANBUL, () - İSTANBUL'da meydana gelen olaylarla ilgili olarak İstanbul Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarının bir çok ilçede protesto edilmesi ve sonrasındaki olaylarla ilgili yapılan açıklamada 98 gösterici gözaltına alındığı, 8'i Polis Memuru olmak üzere toplam 30 kişi yaralandığı belirtildi. Açıklama şöyle; " 07.10.2014 Salı günü ilimizde meydana gelen kanun dışı gösteriler sebebiyle Arnavutköy, Ataşehir, Bağcılar, Başakşehir, Beyoğlu, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kağıthane, Küçükçekmece, Maltepe, Sultanbeyli, Sultangazi, Sancaktepe, Ümraniye ve Zeytinburnu ilçelerimizde meydane gelen olaylara güvenlik kuvvetlerimiz tarafından müdahalede bulunulmuş olup şu an itibariyle olaylar kontrol altına alınmıştır. Çıkan olaylar sebebiyle 98 gösterici gözaltına alınmış, 8'i Polis Memuru olmak üzere toplam 30 kişi yaralanmıştır." 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.