İstanbul'daki Düğünlerine Gitmek İçin Uçağa Gelinlik Ve Damatlıkla Bindiler

TRABZON, () - TRABZON'da yapılan düğünle Ahmet Yiğit ve Emine Köse çifti, dünya evine girdi. Trabzon'da yapılan düğünün ardından İstanbul'daki yapacakları diğer düğüne yetişmek için uçağa Ahmet Yiğit damatlıkla, gelin Emine Köse...

27 Eylül 2014 Cumartesi 13:03
İstanbul'daki Düğünlerine Gitmek İçin Uçağa Gelinlik Ve Damatlıkla Bindiler






TRABZON, () - TRABZON'da yapılan düğünle Ahmet Yiğit ve Emine Köse çifti, dünya evine girdi. Trabzon'da yapılan düğünün ardından İstanbul'daki yapacakları diğer düğüne yetişmek için uçağa Ahmet Yiğit damatlıkla, gelin Emine Köse ise gelinlikle bindi. Trabzon Havalimanı'na gelin ve damadı gören havalimanı çalışanları çifte mutluluklar diledi.

Trabzon Alyans Düğün Salonu'nda yapılan düğünle Ahmet Yiğit ve Emine Köse evlendi. Çift, düğün salonuna klasik otomobil ile geldi. Çiftin düğününe çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikahını Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç kıydı. Nikah törenin ardından düğüne gelen davetliler doyasıya eğlendi.  İstanbul'da yapılacak olan düğünlere gitmek için çift, uçağa gelinlik ve damatlıkla bindi. Ahmet ve Emine çiftinin havalimanına damatlık ve gelinlikle geldiğini gören havalimanı çalışanları çifte mutluluklar diledi. Uçağa binen çifti, uçaktaki diğer yolcular da tebrik etti. Çiftin, İstanbul Halkalı Güneş Park Evleri Sosyal Tesisleri'ndeki düğününe de İstanbul'daki yakınları ve iş arkadaşları katıldı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.