İstanbullular dikkat! Kar geliyor.....

Meteoroloji'den gelen son verilere göre İstanbul'a Çarşamba günü karla karışık yağmur bekleniyor..

25 Kasım 2016 Cuma 16:13
İstanbullular dikkat! Kar geliyor.....






Meteoroloji'den gelen son verilere göre İstanbul'a Çarşamba günü karla karışık yağmur bekleniyor..

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre bu hafta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları önümüzdeki haftadan itibaren düşmeye başlıyor. Özellikle salı gününden itibaren sıcaklıklar hızla inecek. Çarşamba günü Ankara, Sivas, Bolu, Eskişehir, Kütahya, Niğde, Aksaray, Afyonkarahisar, Ardahan, Kastamonu, Çankırı, Niğde, Karaman, Isparta gibi çok sayıda ilde kar yağışı görülecek.
30 Kasım Çarşamba gününe dair Meteoroloji'nin tahmin haritası:
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre önümüzdeki hafta soğuk hava dalgası geliyor. Sıcaklıklar özellikle salıdan itibaren hızla düşecek. Çarşamba günü yurdun büyük bölümünde kar yağışı görülmesi bekleniyor. Son tahminlere göre Ankara, Bolu, Eskişehir, Bilecik, Kütahya'ya kar yağacak. Çarşamba günü İstanbul'da da karla karışık yağmur bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.