İtalya Dışişleri Bakanı Alfano Katar'da

Katar Emiri Şeyh Temim, İtalyan Bakan Alfano'yu kabul etti.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 22:42
İtalya Dışişleri Bakanı Alfano Katar'da






DOHA (AA) - Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin İtalya Dışişleri Bakanı Angelino Alfano'yu başkent Doha'da kabul ettiği bildirildi.

Katar resmi ajansı QNA'nın haberine göre, Şeyh Temim ile Alfano arasındaki görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra Katar krizi başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alındı.

İtalyan Bakan Alfano, ülkesinin, krizin diyalogla çözümüne yönelik Kuveyt'in sarf ettiği çabaları desteklediğini belirtti.

Alfano, Doha'ya gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında daha önce de Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile görüşmüştü.

Görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında, Katar'ın İtalya'dan 5 milyar euro değerinde 7 savaş gemisi alımı için anlaşma imzalandığı bildirilmişti.

Anahtar Kelimeler:
KatarItalyaAngelino Alfano
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.