Kapana sıkışan ayıya taş ve sopalarla saldırdılar

Sakarya'da domuzlar için kurulan tuzağa yakalanan ayı, 3 magandanın saldırısına uğradı. Ayıya taş ve sopalarla saldıran magandaların kimliği araştırılıyor.

05 Aralık 2017 Salı 14:22
Kapana sıkışan ayıya taş ve sopalarla saldırdılar






Kapana sıkışan ayıya taş ve sopalarla saldırdılar


Tarlalara zarar veren yaban domuzları için kurulan kapana, bu kez bir ayı sıkıştı. Ellerinde taş ve sopalarla kapana sıkışan ayıyan saldıran magandalar canı yanan ayının bağırmasına da "Tamam ulan bağırma adi herif" diye cevap vermesi dikkatlerden kaçmadı..

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanda domuz kapanına sıkışan ayıya, 3 kişi taş ve sopa attı, bu anları da cep telefonuyla kaydetti.

Edinilen bilgiye göre Sapanca Akçay Mahallesi'nde ormanda kurulan domuz kapanına bir ayı sıkıştı. Bu sırada ormanda bulunan 3 kişi, ayının sesini duyarak kapana yaklaştı. Arkadaş oldukları belirtilen kişiler, ellerine aldıkları taş ve sopaları ayıya fırlatıp, "Tamam ulan bağırma, adi herif" diye hayvana bağırdı; bu anları da cep telefonuyla kaydetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri, ayıya taş atanları ikaz edip, bölgeden uzaklaştırdı. Ekipler, yaralı ayıyı uyuşturucu iğne ile uyutup, sıkıştığı kapandan kurtardı. Olay yerinde tedavisi yapılan ayı yeniden doğaya salındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.