Kapuz plajı Akdeniz sahillerini aratmadı

ZONGULDAK'taki gözde plajlarından mavi bayraklı Kapuz'u dolduranlar, güneş ve denizin keyfini çıkardı. Hafta sonu tatilini fırsat bilen Zonguldaklılar, hava sıcaklığının 29 dereceye, nemin ise yüzde 70'lere ulaşmasıyla sahillere akın...

09 Ağustos 2015 Pazar 13:55
Kapuz plajı Akdeniz sahillerini aratmadı






ZONGULDAK'taki gözde plajlarından mavi bayraklı Kapuz'u dolduranlar, güneş ve denizin keyfini çıkardı.
Hafta sonu tatilini fırsat bilen Zonguldaklılar, hava sıcaklığının 29 dereceye, nemin ise yüzde 70'lere ulaşmasıyla sahillere akın etti. Değirmenağzı, Kapuz, Ilıksu gibi plajlar öğle saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Zonguldak Belediyesi'nin işlettiği kent merkezindeki Kapuz Plajı'ndaki yoğunluk ise Akdeniz sahillerini aratmadı. 180 metre uzunluğundaki plajı dolduran yaklaşık 4 bin kişi, güneş ve denizin keyfini doyasıya çıkardı. Kimileri sahilde uzanarak güneşlenmeyi tercih ederken, kimisi de denizde yüzerek serinledi. Bazı kadınların kıyafetleriyle denize girmeleri dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.