Karapınar'da yola aniden çıkan köpek kazaya neden oldu, 2 ölü var

Karapınar Hortu Akören yakınlarında yola aniden çıkan köpeğin neden olduğu kazada Doğukan Altun ile arkadaşı Mehmet Akdemir hayatını kaybetti. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

16 Ocak 2018 Salı 23:41
Karapınar'da yola aniden çıkan köpek kazaya neden oldu, 2 ölü var






Karapınar'da yola aniden çıkan köpek kazaya neden oldu, 2 ölü var

Konya Karapınar yolu üstünde yola aniden fırlayan köpek faciaya neden oldu. TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada iki kişi hayatını kaybetti.

Konya'nın Karapınar ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün direksiyon kırdığı otomobil, karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı. Kazada 2 kişi ölürken, köpek de telef oldu.
Kaza, saat 20.00 sıralarında ilçeye bağlı Hortu Akören mevkiinde meydana geldi. Konya yönüne giden 46 PE 101 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Akdemir (22), aniden yola fırlayan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırdı. Köpeğe çarpan otomobil, kontrolden çıkıp refüjü aşarak karşı şeride geçip, Mehmet Ali Motor (48) yönetimindeki 01 GL 870 plakalı TIR ile çarpıştı, şarampole yuvarlandı.
Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Akdemir ile yanındaki arkadaşı Doğukan Altun (22) yaşamını yitirdi, köpek de telef oldu.

İki arkadaşın cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, TIR şoförü Mehmet Ali Motor ise gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 16.01.2018 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.