Kaynanamı öldürdüm gelin beni alın

Eskişehir'de gelin kaynana kavgası cinayet ihbarı yüzünden polise zor anlar yaşattı. Olay yerine gelen polis ekipleri ne yapacağını şaşırdı. Gelin ve kaynana arasındaki kavga karakolda bitti...

27 Mayıs 2016 Cuma 22:33
Kaynanamı öldürdüm gelin beni alın






Kaynanamı öldürdüm gelin beni alın

Polise gelen ihbar telefonu üzerine harekete geçen ekipler cinayetin işlendiği adrese geldi. Gelen - kaynana arasındaki kavganın ortasına düşen ekipler ne yapacağını şaşırdı. Eskişehir'de kavga ettiği kaynanasına kızan gelin, polisi arayarak 'kaynanamı öldürdüm' diye ihbarda bulundu. Kısa süreli paniğe neden olan olay, polis ekiplerinin kaynananın yaşadığını belirlemesi üzerine son buldu.

KAVGA KARAKOLDA BİTTİ

Alınan bilgiye göre, Esentepe mahallesi Cengizli sokak üzerinde kaynanası ile kavga eden gelin, 155 Polis İmdat hattını arayarak, "Kaynanamı öldürdüm" diyerek ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerinde çok sayıda polis ekipleri yönlendirildi. Kısa süreli paniğe neden olunan ihbar, belirtilen adrese ilk giden polis ekiplerinin, olayın sadece gelin-kaynana kavgasından kaynaklandığını tespit etmesi üzerine son buldu. Yanlış ihbarda bulunan gelin ile kavga ettiği kaynanası ifadeleri alınmak üzere Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.