Kemerli kadınlar Şevval Sam ile coştu

Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), () - ANTALYA Kemer Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte sahneye çıkan Şevval Sam, kadınlarla birlikte şarkı söyledi. Kemer Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar...

08 Mart 2015 Pazar 17:50
Kemerli kadınlar Şevval Sam ile coştu






Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), () - ANTALYA Kemer Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte sahneye çıkan Şevval Sam, kadınlarla birlikte şarkı söyledi.
Kemer Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Grand Haber Otel'de kadınlara özel Şevval Sam konseri düzenlendi. Konsere Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül'ün yanı sıra, 2 bine yakın kadın katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Gül konuşmasında şunları söyledi:
"1994 yılında ilk defa Kemer'de benim başlattığım Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, var olduğumuz sürece devam edecek. Çünkü evimizin mutfağında, aşımızda, işimizde ve Türkiye'nin yönetiminde hep kadınlarımız var. Onlar erkeklerden daha cesaretli ve daha kararlılar. Daha mantıklı ve daha iyi düşünebiliyorlar. Onun için biz sizlerin önemini daha iyi biliyoruz."

'KIZ KIZA EĞLENİYORUZ'
Neşe Gül ise Nazım Hikmet'in 'Kadın' şiirini okudu. Konuşmaların ardından sahneye çıkan Şevval Sam, ilk şarkısının ardından, şöyle dedi:
"Ne güzel kız kıza eğleniyoruz burada. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun kızlar. Aslında bütün kadınlar zaten emekçi. Sadece Türkiye'de değil dünyada da kadın olmak kolay değil. Hele ki son dönemde yaşanan tatsız hadiseler, duymaya daha fazla başladığımız tatsız hadiseler moralimizi çok bozuyor. Ama biz müziğin şifalandırıcı gücünden faydalanıp 2 saatliğine de olsa dünya dertlerinden uzaklaşıp, eğlenmeyi, soluk almayı hak ediyoruz."
Konserde kadınlar Şevval Sam'ın söylediği şarkılarla eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.