KEPÇEDEN KAÇIŞ KAMERADA

Ergün AYAZ/İSTANBUL, () ŞİŞLİ'de bir baba ile oğlu iş makinesi altında kalmaktan son anda kurtuldu. Baba ve oğulun kepçeden kaçış anı işyerlerine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Şişli'de İGDAŞ'a...

18 Aralık 2014 Perşembe 15:17
KEPÇEDEN KAÇIŞ KAMERADA






Ergün AYAZ/İSTANBUL, () ŞİŞLİ'de bir baba ile oğlu iş makinesi altında kalmaktan son anda kurtuldu. Baba ve oğulun kepçeden kaçış anı işyerlerine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Şişli'de İGDAŞ'a bağlı bir iş makinesi rampada kazı çalışması yaptığı sırada kontrolden çıkarak kaymaya başladı. Bu sırada yolda bekleyen bir baba ile küçük oğlu, üzerlerine doğru iş makinesi geldiğini görünce son anda hamle yaparak kaçtı. Baba ile oğlu iş makinesinin kepçesi çarpmak üzereyken uzaklaştı. Kayan iş makinası bir binaya çarparak durabildi. Korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş makinesinin çarptığı bina güvenlik nedeniyle boşaltıldı.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.