Kılıçdaroğlu: Yeni bir başlangıç yapacağız (3)

"BÖLMEDEN, GERMEDEN, BARIŞ İÇİNDE KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ" Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'ne seçim otobüsü ile gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, kalabalık bir vatandaş grubu karşıladı. Havran'dan Burhaniye'ye...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 22:20
Kılıçdaroğlu: Yeni bir başlangıç yapacağız (3)






"BÖLMEDEN, GERMEDEN, BARIŞ İÇİNDE KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ"
Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'ne seçim otobüsü ile gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, kalabalık bir vatandaş grubu karşıladı. Havran'dan Burhaniye'ye gelen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Barış içinde kardeşçe yaşanması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, bunun için de gelir adaletsizliğinin ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Hiç kimseyi bölmeden, germeden, bu güzel ülkede hepimiz barış içinde, kardeşçe yaşayacağız. Bu güzel ülkeyi yaşanacak bir Türkiye yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. 13 yıldır iktidardalar. Onlara 13 yıl kredi verdiniz. Ben de sizden 4 yıl istiyorum. Bu kadro içinize sinmiyorsa yoksulluğun bitmesini istiyorsanız bize oy verin. Herkesin huzur içinde, refah içinde olmasını istiyorsanız 4 yıl verin. Emekliye ikramiye vereceğiz dedik. Parayı nereden bulacaksınız diyorlar. Sonuç da bir emekli maaşı. Hiç bir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Aile sigortasını yapacağız. Bu ülke de birinci sınıf demokrasiyi getireceğiz. Dini siyasete malzeme yapmayacağız ve yaptırmayacağız. Herkesin işi ve aşı olmalı. Geçmişte kime oy vermiş olursanız olun. Bu defa oylarınızı CHP ye verin. Bir kişiyi oy vermeye ikna edin. Onlara 13 yıl kredi açtınız. Biz sizden 4 yıl istiyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu, alkışlar arasında bitirdiği konuşmasından sonra Gömeç'e hareket etti. Kılıçdaroğlu'nun otobüsünün çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.
Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir) ()

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.