Kırıkkale'de 112 Acil, Muhtaçları Da Tespit Edecek

Erhan GÖĞEM / KIRIKKALE, () - KIRIKKALE'de 112 Acil görevlileri, bundan böyle vaka için gittikleri hanelerde ailelerin yaşam koşullarını gözlemleyip rapor haline getirecek ve ihtiyaç sahiplerinin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden...

16 Ekim 2014 Perşembe 11:13
Kırıkkale'de 112 Acil, Muhtaçları Da Tespit Edecek






Erhan GÖĞEM / KIRIKKALE, () - KIRIKKALE'de 112 Acil görevlileri, bundan böyle vaka için gittikleri hanelerde ailelerin yaşam koşullarını gözlemleyip rapor haline getirecek ve ihtiyaç sahiplerinin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden yardım almasını sağlayacak.
Kırıkkale Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun yaptığı açıklamada, vatandaşların yaşam alanları ve yaşam koşullarının sağlık üzerindeki olumlu ya da olumsuz etkilerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile görüşmeler gerçekleştirip, sosyal uygulamayı hayata geçirme anlamında bir mutabakata vardıklarını  belirten Dr. Mustafa Uzun şöyle dedi:
"Bu kapsamda ekiplerimiz, acil müdahale ettikleri vatandaşlarımızdan yaşam koşullarının uygunsuz olduğunu düşündükleri vakaları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bildirecek. Böylece bu vatandaşların yardım alması sağlanacak."
FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.