Kız arkadaşları üniversiteli Safinaz'ın ölümünü protesto için yol kesti (2)

VALİ ÖZDEMİR: SORUŞTURMA BAŞLATILDI Kredi Yurtlar Kurumu’nda Safinaz Öretmen’in ölümü ve gece yarısından sonra kız öğrencilerin yaptığı protesto eyleminin ardından bugün rektör, belediye başkanı, emniyet müdürü,...

07 Mart 2015 Cumartesi 13:03
Kız arkadaşları üniversiteli Safinaz'ın ölümünü protesto için yol kesti (2)






VALİ ÖZDEMİR: SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kredi Yurtlar Kurumu’nda Safinaz Öretmen’in ölümü ve gece yarısından sonra kız öğrencilerin yaptığı protesto eyleminin ardından bugün rektör, belediye başkanı, emniyet müdürü, jandarma komutanı, yurt müdürleriyle değerlendirme toplantısı yapan Kars Valisi Günay Özdemir, ölüm nedeninin Erzurum Adli Tıp Kurumu'nun vereceği otopsi raporunda belli olacağını söyledi.

İdari soruşturma başlatıldığını belirten Vali Özdemir, "Soruşturmaların sonucuna göre, sorumlular hakkında da gerekli işlemler yapılacak. Buradaki bütün kızlarımız bizim çocuklarımızdır. Onlar bize emanettir. Biz onların her türlü güvenliğini ve her türlü imkanlarını sağlamakla görevliyiz. Kars’ta yaşayan bütün öğrenciler Kars’taki halkımızın misafiridir" dedi.
Kars halkının üzerine düşeni yaptığını ancak bazı sorunlu kişilerin de bulunduğu yönünde iddialar olduğunu belirten Vali Özdemir, "Bu konuda böyle bir işlem yapan, olumsuz davranan, kendini bilmez kişiler varsa onlarla ilgili de en ağır cezalar ve en ağır yaptırımlar devam edecek" diye konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.