Kocaeli'de metal işçilere greve başladı (2)

İŞÇİLER GEBZE CUMHURİYET MEYDANINA YÜRÜDÜ Greve çıkan işçiler Gebze ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Burada işçiler 'İş ekmek özgürlük', 'İşverenler işçileri bölüyor' sloganları attı. Birleşik Metal İş...

29 Ocak 2015 Perşembe 14:41
Kocaeli'de metal işçilere greve başladı (2)






İŞÇİLER GEBZE CUMHURİYET MEYDANINA YÜRÜDÜ
Greve çıkan işçiler Gebze ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Burada işçiler 'İş ekmek özgürlük', 'İşverenler işçileri bölüyor' sloganları attı. Birleşik Metal İş Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu bedel ödemeye hazır olduklarını belirterek şunları söyledi:
"İşçi ücretleri düşük ve dengesiz. Bize bedel ödetmeye çalışıyorlar. Biz bedel ödemeye hazırız ama bedel de ödetiriz. Biz teslim olmayacağız. Biz bugün dimdik ayaktayız. İşçileri geleceğe taşıyoruz. Biz burada grev halayı çekeceğiz. Dosta düşmana göstereceğiz. Biz bu yolda sonuna kadar yürüyeceğiz" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.