Kocaelili hayırsever, Denizli'de okul yapımına 300 bin lira katkı verdi

İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ'nde faaliyet gösteren Koruma Alkali Klor A.Ş.'nin sahibi işadamı Vefa İbrahim Aracı, Kocaeli'nde eğitim ve sağlık alanında yaptığı desteklerin yanı sıra, Denizli'de de Valilik organizasyonuyla...

06 Mart 2015 Cuma 15:39
Kocaelili hayırsever, Denizli'de okul yapımına 300 bin lira katkı verdi






İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ'nde faaliyet gösteren Koruma Alkali Klor A.Ş.'nin sahibi işadamı Vefa İbrahim Aracı, Kocaeli'nde eğitim ve sağlık alanında yaptığı desteklerin yanı sıra, Denizli'de de Valilik organizasyonuyla imece usulü yapılacak 'Hayırseverler Ortaokulu'na 300 bin liralık katkı verdi. 
Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Koruma Klor Alkali San. Ve Tic. A.Ş.’nin sahibi olan Vefa İbrahim Aracı, geçen yıl eğitime açılan Kocaeli'deki Şükrü Aracı İlkokulu ve Ortaokulu ile Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde inşası devam eden  Semahat Aracı Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi'ni yaptırdı. Aracı, Denizli'de Valilik organizasyonuyla imece usulü yapılacak Hayırseverler Ortaokulu'na 300 bin TL katkı verdi.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Koruma Klor Alkali Sanayi ve Ticaret Şirketi'nde basın toplantısı düzenleyen Vefa İbrahim Aracı şöyle dedi:
"Daha önce firmamıza ait fabrikaların bulunduğu Kocaeli ve Hatay illerinde eğitim, sağlık, kültür, sosyal hizmet anlamında destek ve yardımlarda bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz. Denizli’de de ilk desteğimiz Hayırseverler Ortaokulu projesine 3 derslik bağışıyla oldu. İnşallah bu bir başlangıç, Allah devamını nasip eder ve Denizli’ye de bir okul yaptırırız. Eğitime desteğimiz artarak devam edecektir." 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.