Kocaoğlu'ndan Kınıklı madenci ailelerine yıldönümü ziyareti

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Soma faciasının birinci yıldönümünde, 28 madencinin öldüğü Kınık'a bağlı Köseler, Çanköy ve Elmadere mahallelerini ziyaret ederek ailelerin acılarına ortak oldu. Manisa'nın Soma...

13 Mayıs 2015 Çarşamba 16:34
Kocaoğlu'ndan Kınıklı madenci ailelerine yıldönümü ziyareti






İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Soma faciasının birinci yıldönümünde, 28 madencinin öldüğü Kınık'a bağlı Köseler, Çanköy ve Elmadere mahallelerini ziyaret ederek ailelerin acılarına ortak oldu.
Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin öldüğü facianın üzerinden bir yıl geçti. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, faciada yaşamını yitiren İzmir Kınıklı madencilerin ailelerini, acı olayın yıldönümünde ziyaret etti. İlk olarak 14 madencinin öldüğü eski köylerden Köseler'i ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, ardından 3 canın yitirildiği Çanköy, son olarak da 11 şehidin bulunduğu Elmadere'de madenci aileleriyle buluştu.
Köseler Muhtarı Ali Toprak ile birlikte madenci mezarlarını ziyaret eden Kocaoğlu, ölenler için dua etti. Ardından ölen madencilerden Şerif Gezgin'in ailesini ziyaret etti. Madenci eşi Zehra Gezgin'e başsağlığı dileyen Kocaoğlu, Şerif Gezgin'in oğlu Ali Gezgin ile de bir süre sohbet etti. Köseler Köyü Muhtarı Ali Toprak, Soma'daki madene 80 kilometre uzaklıktaki köyün 6 kilometrelik engebeli yolunu yenileten ve madencilerin mezarlarını düzenleterek buraya su bağlatan Kocaoğlu'na teşekkür etti.

FOTOĞRAF

 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.