Komşusunu öldüren adam; Çok sevdiğim bir insandı

Kastamonu'da komşusunu öldüren Tahir Soytürk kendini böyle savundu 'Çok sevdiğim bir insandı'

25 Mart 2016 Cuma 14:55
Komşusunu öldüren adam; Çok sevdiğim bir insandı






Komşusunu öldüren adam; Çok sevdiğim bir insandı


Kastamonu'da tartıştığı komşusu 62 yaşındaki Hayati Gömeçci'yi tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 51 yaşındaki Tahir Soytürk, duruşmada verdiği ifadede "Korku ile nasıl ateş ettiğimi bilmiyorum. Çok sevdiğim bir insandı" dedi.

Kastamonu'da 16 Ocak'ta meydana gelen olayda, Tahir Soytürk, daha önce köyden şehre yolcu taşıma konusunda tartışmaları nedeniyle arasında husumet oluşan komşusu Hayati Gömeçci'yi yaşadıkları tartışmada tabanca ile ateş ederek öldürdü. Bacak ve karın bölgesine isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Hayati Gömeçci, kaldırıldığı Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olayın ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Soytürk, Kastamonu E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Hakkında 'kasten adam öldürmek' suçlamasıyla dava açılan Tahir Soytürk'ün yargılanmasına başlandı. Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkan Soytürk tabancayla öldürdüğü Gömeççi ile aralarında servis taşımacılığı nedeniyle husumet olduğunu belirterek, "Olay günü tartışmaya başladık. Hayati'nin bana bıçak çekmesi sonrası ilk olarak yere ateş ettim. Daha sonra ise korku ile ateş ettim. Amacım çok sevdiğim makdulü öldürmek değildi. Keşke olmasaydı. Korku ile nasıl ateş ettiğimi bilmiyorum. Çok üzgünüm, çok sevdiğim bir insandı" dedi.

Mahkeme başkanı olayla ilgili şahitlerin de dinlenilmesinin ardından mahkemeyi ileri bir tarihe erteledi.

Son Güncelleme: 25.03.2016 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cenai 2016-03-25 15:48:40

bu yüzden insan yanında kesici delici tabanaca gibi aletler taşımamalı şeytan devreye girip her şeyi yaptırır. müslümanın müslümanı öldürmesi haramdır. ve öldüren kişi tövbe etmediği sürece sonsuz cehennem onu bekler. her şeyin en iyisini allah bilir.