Konya'da fuhuş operasyonu; Doktor ve öğretmen fuhuş için gelmiş

Konya merkezli fuhuş operasyonunda lüks bir eve yapılan operasyonda yabancı uyruklu kadınlar yakalandı. Yakalanan kadınların arasında doktor ve öğretmen kadınların çıkması dikkat çekti.

14 Kasım 2015 Cumartesi 13:10
Konya'da fuhuş operasyonu; Doktor ve öğretmen fuhuş için gelmiş






Konya'da fuhuş operasyonu; Doktor ve öğretmen fuhuş için gelmiş


Konya merkezli fuhuş operasyonunda lüks bir eve yapılan operasyonda yabancı uyruklu kadınlar yakalandı. Yakalanan kadınların arasında doktor ve öğretmen kadınların çıkması dikkat çekti. 


Konya Fuhuş operasyonu, Konya Masaj salonu'nda fuhuş yapıldığı ortaya çıktı

KONYA merkezli 5 ilde iş vaadiyle yurt dışından getirdikleri yabancı uyruklu kadınlara kiraladıkları lüks villalarda oluşturdukları masaj salonlarında fuhuş yaptırdığı öne sürülen 2’si kadın 5 kişi, fuhuş yaptırdıkları kadınlarla birlikte polis tarafından gözaltına alındı. Örgüt ele başı olduğu iddia edilen Ayşegül Ç.'nin kendisinin de önceden aynı şartlarla çalıştığı, daha sonra kendi ekibini kurarak örgütün başına geçtiği öne sürüldü. Şebekenin buldukları müşterilerine 'Mutlu son' adı altında fuhuş yaptırdığı ifade edildi. Örgüt üyelerinin 5'i yabancı olmak üzere 7 kadını mağdur ettiği belirtildi.


Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 6 aylık teknik ve fiziki takip ardından yurt dışından iş bulma vaadiyle Türkiye'ye getirdikleri yabancı kadınlara kiraladıkları işyeri ve villalarda oluşturdukları masaj salonlarında para karşılığı fuhuş yaptırdığı iddia edilen şebekeye yönelik bu sabah operasyon düzenledi. Konya merkezli olmak üzere Antalya, Aydın, Eskişehir ve İstanbul'daki adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda 5 şüpheli, fuhuş yaptırdığı kadınlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

MASAJ İÇİN VİLLA KİRALAMIŞLAR

Örgüt elebaşı olduğu öne sürülen 25 yaşındaki Ayşegül Ç.'nin 'merkez Meram İlçesi'nde bir villa kiraladığı belirtildi. Referansla müşterileri bulan Ayşegül Ç.’nin, gelen müşterilere 'mutlu son' adı altında 50, 100, 150 ve 200 lira arasında değişen fiyatlarla evdeki kadınlara fuhuş yaptırdığı öne sürüldü. Ayşegül Ç.’nin kendisinin de önceden aynı şartlarla çalıştığı daha sonra kendi ekibini kurarak örgütün başına geçtiği belirtildi. Özel müşterilerine ise masajı kendisinin yaptığı öne sürüldü.

ARALARINDA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ VE DOKTOR DA VAR

Örgüt üyelerinin 5'i yabancı olmak üzere 7 kadını mağdur ettiği belirtildi. İş bulma vaadiyle yurt dışından getirilen kadınların arasında mesleği İngilizce öğretmenliği ve üroloji doktoru olanların da bulunduğu öğrenildi. Endenozya'da doktorluk yaptığı belirtilen Katena C.'nin ise iki hafta önce lüks bir otelde fizyoterapistlik yapacağı yalanı ile örgüt tarafından Konya'ya getirildiği, fuhuş yaptıracaklarını anlaması üzerine de kendisini seyir halindeki otomobilden atarak örgüt üyelerinin elinden kaçtığı belirlendi. Ayrıca örgüt üyelerinin yabancı uyruklu kadınlara masaj dersleri aldırdıkları da tespit edildi. 

Ayşegül Ç.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden oluşturduğu profilde masaj salonlarının tanıtımını yaptığı belirlendi. Ayşegül Ç. burada yaptığı paylaşımlarda 'Deneyimli yabancı personellerimiz gelmiştir. Herkesi salonuma bekliyorum" mesajını paylaştığı saptandı. 'İnsan ticareti yapmak ve fuhuş' suçlarından gözaltına alınan şüphelilerin sorguları sürdürülüyor.
Son Güncelleme: 14.11.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.