Kpss'ye Girişte Tepeden Tırnağa Arandılar

EDİRNE'de ve Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adaylar salona girişte polisler tarafından didik didik arandı.  Edirne’de KPSS’ye Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi’nde...

28 Eylül 2014 Pazar 12:18
Kpss'ye Girişte Tepeden Tırnağa Arandılar






Kpss'ye Girişte Tepeden Tırnağa Arandılar

EDİRNE'de ve Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adaylar salona girişte polisler tarafından didik didik arandı. 
Edirne’de KPSS’ye Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi’nde girecek adaylar sabah saat 08.30 sıralarından itibaren sınav salonlarına geldi. Adaylar kapıda polis ekiplerince sıkı kontrolden geçirildi. Adaylar üzerlerindeki kol saati, pantolon kemeri, saçlardaki tel toka, küpe, kolye ile salona alınmadı. Sınava giriş belgesini yanına almayan adaylar içeri alınmazken giriş kapılarında adayların uyarılara rağmen yanlarında getirdikleri yasak eşyayla doldu.
ÇORLU’DA POLİS ÇORAPLARA KADAR ARADI
Çorlu’da, 30 okulda yapılan sınavlara 5 bin 180 kişi katıldı. Sınava katılan adaylar sabah erken saatlerde okullara gelerek sınav giriş merkezlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Polis sınava girecek adaylar çoraplarına kadar kontrol ederek içeriye aldı. Sınava küpeleri ve kolye takarak gelen adaylar sınav salonlarına alınmadı. Kadın aday ilaçlarıyla sınava gelince bir süre giriş kapısında bekletildikten sonra içeri alındı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.