LPG'li otomobil, hasta taşıyan aracı biçti, 4 yaralı

Bolu D-100 karayolunda can pazarı, karşı şeride geçen otomobil diyaliz hastalarını taşıyan servis minibüsüne çarptı, 4 yaralı var

27 Şubat 2016 Cumartesi 03:55
LPG'li otomobil, hasta taşıyan aracı biçti, 4 yaralı






LPG'li otomobil, hasta taşıyan aracı biçti, 4 yaralı var


 BOLU D-100 Karayolu’nda otomobil ile özel bir diyaliz merkezinin hasta taşıyan servis minibüsünün çarpışmasıyla meydana gelen kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Bolu- İstanbul D-100 Karayolunun Kılıçarslan mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönünden gelip Bolu istikametine giden Hasan Bal'ın (38) kullandığı 06 JR 717 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü de aşarak, karşı istikametten gelen Mustafa Cankurtaran (42) yönetimindeki 14 NB 224 plakalı minibüse çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle özel bir diyaliz merkezine ait hasta servis minibüsü, yol kenarında bulunan boş araziye savruldu. Kazaya karışan otomobilin ağır yaralanan sürücüsü Hasan Bal sıkıştığı yerden Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Minibüs sürücüsü Cankurtaran ile yanında bulunan Sakine Cankurtaran (39) ve Gölhan Şanal (25) İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan otomobil sürücüsü Hasan Bal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza sonrası 06 JR 717 plakalı otomobilden sızan LPG nedeniyle polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri de araçta bulunan gazın kontrollü bir şekilde boşalmasını sağladı. Bu sırada yoldan geçen araçlardan inip kazaya bakan ve fotoğraf çeken meraklı kalabalık güçlükle uzaklaştırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 27.02.2016 03:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.