Marmaris'te PKK protestosu: Olaylar çıktı 17 gözaltı var

Marmaris'te 15 bin kişilik grup terör örgütü PKK'nın kanlı saldırılarını protesto etti. Yürüyüş sonrası HDP ilçe binasını basmak isteyen kalabalığa polis biber gazı ve tazyikli su kallandı. 17 gözaltı var...

09 Eylül 2015 Çarşamba 23:59
Marmaris'te PKK protestosu: Olaylar çıktı 17 gözaltı var






Marmaris'te PKK protestosu: Olaylar çıktı 17 gözaltı var

Marmaris Haberleri, Son Dakika Marmaris, Son Dakika Marmaris Haberleri,
MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, sosyal paylaşım sitesi üzerinden haberleşen bir grup, terör saldırılarına tepki için sokaklara döküldü. Protestolar sırasında HDP İlçe binası tabelasına zarar verilirken, binaya Türk Bayrağı asıldı. Olaylar sırasında Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya atılan taş sonucu başından yaralanırken, 17 kişi gözaltına alındı. 

Marmaris İlçesi'nde, sosyal paylaşım sitesi üzerinden haberleşen yaklaşık 15 bin kişilik grup saat 19.30 sıralarında Atatürk Anıtı önünde toplandı. Grup Ulusal Egemenlik, Atatürk ve Kordon Caddesi'nden Atatürk Anıtı'na doğru yürüdü. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunan grup terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

HDP BİNASININ TABELASI İNDİ TÜRK BAYRAĞI ASILDI 

Aralarında motosikletli gruplarında bulunduğu grup polisin dağılın uyarılarına rağmen HDP binasına yürümek istedi. Arbedenin ardından gruptaki bazı kişiler HDP binasındaki camları kırarak, tabelayı indirdi. Binaya Türk bayrağı asan grup daha sonra Marmaris-Muğla Karayolu'nu trafiğe kapattı. Bu sırada yolu açmak için müdahalede bulunan polislere taş atıldı. Taşlar nedeniyle Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya başından hafif şekilde yaralandı. Polis, grubu biber gazı sıkarak dağıtırken, çıkan olaylarda 17 şüpheli gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.