Mersin'de PKK gösterisinde başında silahla vurularak öldürüldü

Terör örgütü yandaşlarının sık sık gösterilerine sahne olan Gündoğdu Mahallesi'ndeki korsan eylemde bir genç başından vurularak öldürüldü

28 Aralık 2015 Pazartesi 04:28
Mersin'de PKK gösterisinde başında silahla vurularak öldürüldü






Mersin'de PKK gösterisinde başında silahla vurularak öldürüldü
 

Mersin'de PKK yandaşlarının düzenlediği korsan gösteriler sırasında 20 yaşındaki Sedat Baran, ateşli silahla vurularak öldürüldü. Ölen gencin cesedinin yakınında av tüfeği bulunduğu bildirildi.

BAHANE HAZIR
Olay, Doğu ve Güneydoğu'daki olayları bahane eden terör örgütü yandaşları, Mersin'de bazı mahallelerde korsan gösteri düzenledi. Polis, göstericilere zırhlı araçlar ve gaz bombası ile müdahale etti. Gösteriler sırasında merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi Kıbrıs İlkokulu yakınında Sedat Baran adlı bir kişi, ateşli silahla vurularak öldürüldü. Ölen gencin cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin yakınında bir adet av tüfeği bulunduğu bildirildi.

Bu arada olayı haber alan Sedat Baran'in yakınları hastane morgu önüne toplandı. Baran'ın cenazesini görmek isteyen yakınları ile polis arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Hastane önündeki kalabalın artmasıyla, gerginlik te tırmandı. Çevik kuvvet polislerinin önlem aldığı morg önündeki gerginlik, daha sonra arbedeye dönüştü. Polise taş, şişe ve sandalye fırlatan öfkeli grup hastaneyi savaş alanına çevirdi.

Kalabalık, hastane önündeki bir polis otosu ve ambulans ile hastanenin kapısının camlarını kırarak zarar verdi. Polis, grubu uzaklaştırmak için biber gazı kullandı. Kalabalık, cenazenin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesinin ardından hastaneden ayrıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 28.12.2015 04:32
Anahtar Kelimeler:
PKKMersinGösteri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
enes 2015-12-28 08:47:31

kim eylem yapıp milleti rahatsız edip devletin bütünlüğünü bozmayı hedef alırsa gebertilsin.şayet burda bunlar kendi kendilerini vurmuşlar..bahene herzaman devletedir..