Meyve ve sebzeler Mehmetçik için toplandı

Antalya'nın Kaş ilçesinden, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e 26 ton meyve ve sebze gönderildi.

04 Şubat 2018 Pazar 19:13
Meyve ve sebzeler Mehmetçik için toplandı






ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kaş ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e 26 ton sebze ve meyve gönderildi.

Kaş Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı öncülüğünde Afrin'deki Mehmetçik ve bölgedeki yardıma muhtaç vatandaşa destek amacıyla başlatılan kampanyaya çiftçiler destek verdi.

"Bugün Domatesler Mehmetçik için Toplanıyor" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, İlçe Belediye Başkanı Halil Kocaer ile kentte üreticilik yapan çiftçiler, seralarda sebze ve meyve topladı. Toplanan ürünlerin yüklendiği tır, sınır illerine uğurlandı.

Kaş Belediye Başkanı Kocaer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kınık Mahallesi ve çevresinde üreticiler tarafından seralarda Mehmetçik için domates, biber, salatalık, marul, elma, portakal ve nar toplandığını söyledi.

Yaklaşık 26 ton mahsul yüklü tırı törenle ilçelerinden uğurladıklarını anlatan Kocaer, "Bu etkinliği vatanımızı canları pahasına savunan askerlerimize moral vermek için düzenledik. Allah, ordumuza ve kahraman askerlerimize kısa zamanda zaferler nasip eylesin." dedi.

Muhabir: Levent Kişi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.