Migros “ucuz et seferberliği“ için başvurusunu yaptı

- Migros: - "Migros, tüketicilerin kısıtlı bütçelerini destekleyecek şekilde mümkün olan tüm kanallardan en uygun fiyatlı ete ulaşmaları için yapılan seferberliği desteklemeye hazır"

31 Ekim 2017 Salı 17:35
Migros “ucuz et seferberliği“ için başvurusunu yaptı






İSTANBUL (AA) - Migros tarafından, tüketicilerin kısıtlı bütçelerini destekleyecek şekilde mümkün olan tüm kanallardan en uygun fiyatlı ete ulaşmaları için yapılan seferberliği desteklemeye hazır olunduğu bildirildi.

Şirket AA'ya yaptığı açıklamada, halkın en temel besinleri arasında yer alan sağlıklı etin, en uygun fiyatla en fazla kişiye ulaştırılmasının, tüm perakendecilerin önemle üstünde durduğu bir konu olduğu belirtildi.

Açıklamada, Migros'un, tüketicilerin kısıtlı bütçelerini destekleyecek şekilde mümkün olan tüm kanallardan en uygun fiyatlı ete ulaşmaları için yapılan seferberliği desteklemeye hazır olduğu ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Migros, et işleme merkezi olan Türkiye’deki tek perakendecidir. Et ve Süt Kurumu’ndan (ESK) dana karkas olarak temin edilecek ucuz fiyatlı eti, Migros et işleme merkezimizde en sağlıklı şartlarda işleyerek, günlük olarak Türkiye genelinde 73 ildeki 1835 mağazada satışa sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca Migros’ta, Migros Kasap Okulu tarafından yetiştirilmiş 2 bin 528 kasap istihdam edilmektedir. Bunların bir bölümü et merkezimizde, diğerleri ise mağazalarda görev almaktadır. Migros bugün, Et ve Süt Kurumu’na tüm geçerli belgelerle resmi müracaatta bulunmuştur. Halkın ucuz et yemesi için belirlenen fiyatlarda satılması adına hiçbir kar amacı gütmeden teklifte bulunmuştur. Bunun sonucu olarak Migros, ESK’nın belirlediği gibi kilogramı 29 TL fiyatlı dana kıymanın ve 31 TL fiyatlı dana kuşbaşının hijyenik paketleme ile halka ulaştırılması hedefine destek verecektir."

Ucuz etin Türkiye genelinde yaygın dağılımının sağlanabilmesi için Türkiye’deki perakende kuruluşlarının tamamının teklif verebilmesi, sağlıklı koşulları sağlayan tüm perakendecilerin bu seferberliğe dahil olması ve ESK’nın gelen tüm teklifleri değerlendirmesi gerektiği belirtilen açıklamada, böylece sağlıklı rekabet ortamında ESK'nın tüm perakendecilere açık ve eşit mesafede duran yaklaşımı ile halka ucuz et sunulmuş olacağı bildirildi.

Son Güncelleme: 11.02.2018 22:24
Anahtar Kelimeler:
MigrosESKUcuz Et
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.