Mimar Sinan memleketinde anıldı

KAYSERİ, () - Mimar Sinan, memleketi Kayseri’de mimarların tarihi Hunat Hatun Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği etkinlikle anıldı. Mimar Sinan’ın 427’nci ölüm yıl dönümünde, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi tarafından,...

14 Nisan 2015 Salı 17:39
Mimar Sinan memleketinde anıldı






KAYSERİ, () - Mimar Sinan, memleketi Kayseri’de mimarların tarihi Hunat Hatun Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği etkinlikle anıldı.
Mimar Sinan’ın 427’nci ölüm yıl dönümünde, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi tarafından, Hunat Hatun Medresesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, mimarlar grubunun projeleri sergilendi. Sergiye, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi Başkanı Eda Velibaşoğlu, mimarlar ve vatandaşlar katıldı. Mimarların hazırladığı konut, ofis, kamu binaları ve dini yapı projelerinin olduğu serginin açılışında konuşan Velibaşoğlu, "Büyük mimarımız Sinan’ın ölümünün 427’nci yılını saygıyla anıyoruz. Mimar Sinan Haftası etkinlikleri kapsamında Ankara’dan gelen Mimar Gökhan Aksoy ve arkadaşlarının projelerini ağırladık. Bu projeleri halka sunmaktan mutluluk duyuyoruz"  dedi. Proje sergisi bir hafta boyunca gezilebilecek.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.