Müezzinoğlu, vurulan belediye başkanını ziyaret etti

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, ()- SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da dün makamında silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan ve ameliyat edilen merkez Gürsu İlçesi Belediye Başkanı Ak Parti’li Cüneyt Yıldız’ı tedavi...

21 Mayıs 2015 Perşembe 12:21
Müezzinoğlu, vurulan belediye başkanını ziyaret etti






Hüseyin TÜCCAR/BURSA, ()- SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da dün makamında silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan ve ameliyat edilen merkez Gürsu İlçesi Belediye Başkanı Ak Parti’li Cüneyt Yıldız’ı tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, vital bulgularda bir sıkıntı olmadığını belirterek, "Beyin hasarıyla ilgili değerlendirmeleri en erken 48 saat veya 72 saat sonra arkadaşlarımız yapacak" dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bu sabah programını iptal ederek, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ı ziyaret etti. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorlardan bilgi alan Müezzinoğlu, gazetecilere, Yıldız'ın sağlık durumunun stabil olduğunu ve uyutulduğunu söyledi. Sürecin takip edildiğini vurgulayan Müezzinoğlu, "Vital (yaşamsal) bulgular anlamında bir sıkıntımız yok ama beyin hasarıyla ilgili değerlendirmeleri en erken 48 veya 72 saat sonra arkadaşlarımız yapacak. İnşallah iyi olacak" diye konuştu.

Saldırıda yaralanan Yıldız'ın makam şoförü Yener Şimşek'in sağlık durumunun da iyi olduğunu kaydeden Müezzinoğlu, en kısa sürede yoğun bakım ünitesinden servise alınacağını belirtti. Polis, kaçan F.B.'yi aramayı sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.