Nazlı Ilıcak ve ekibi Kanal D'den kovuldu

Nazlı Ilıcak ve ekibi Kanal D'den kovuldu. Kanalda iç yapımda yer alan Pazar Gezmesi adlı program yayından kaldırılınca çok sayıda kişi de işsiz kaldı.

24 Aralık 2015 Perşembe 18:56
Nazlı Ilıcak ve ekibi Kanal D'den kovuldu






Nazlı Ilıcak ve ekibi Kanal D'den kovuldu

Doğan Medya grubunda devam eden işten çıkarma ünlü gazetecileri de vurdu. 1 Kasım seçimleri öncesi iddialı seçim tahminlerine imza atan, seçim sonrası özgür Bugün'de köşe yazarlığına devam eden Nazlı Ilıcak'ta Kanal'den çıkarılan isimler arasında. Kanal D İç Yapımlar’da toplu işten çıkarma yaşandı. D Productions bünyesinde çalışan ve aralarında editör, yönetmen ve yapımcıların olduğu 23 kişi bugün işten çıkartıldı.
İşten çıkartılanlar arasında henüz başlamayan sağlık programının ekibi ile Nazlı Ilıcak’la “Pazar Gezmesi” programının ekibi de bulunuyor.

İŞ BAŞKA, DOSTLUK BAŞKA

Kararı T24'e değerlendiren Nazlı Ilıcak, "D Productions'taki ekibimden aradılar ve 'İşimize son verdiler' dediler. Türkiye'deki medya şartları malum. Herkes istediği gibi yorumlasın. Aydın Doğan ve ailesiyle dostluğum olduğu için fazla da yorum yapmak istemiyorum. Her şey geçer dostluk baki kalır. Hepimiz görüyoruz medyada neler yaşandığını. İş başka, dostluk başka" dedi.

Ayrıca “Pazar Gezmesi” programının durdurulduğu öğrenildi.İşten çıkarmalarla ilgili resmi açıklama yapılmadı.

Star yazarı Cem Küçük, Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan'a Bugün'e kayyum atanmasının ardından açılan Özgür Düşünce gazetesinde yazan Nazlı Ilıcak'ı işten çıkarma çağrısında bulunmuştu.
Son Güncelleme: 24.12.2015 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.