O pankarda soruşturma

 Dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'lı taraftarların açtıkları pankart ile ilgili soruşturma başlatıldı.

23 Ekim 2017 Pazartesi 17:13
O pankarda soruşturma






O pankarda soruşturma

   Dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'lı taraftarların açtıkları pankart ile ilgili soruşturma başlatıldı.Başbakanlık kaynakları tarafından yapılan açıklamada Başbakan Binali Yıldırım’ın Galatasaray-Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan müsabakada, Galatasaray tribünlerinde açılan pankart ile ilgili soruşturma açılması yönünde talimat verdiği belirtildi.Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe derbisinde “Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor” ve “Ayağa kalk” yazılı pankart hazırlamıştı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in son konuşmasında “Ayağa kalk” talimatı verdiği iddiası nedeniyle sarı kırmızılı taraftarların yaptığı bu koreografi tepkilere neden olmuştu.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.