Ölüme 4 gün direndi

AYDIN'da, klima takmak için bir mağazaya giden teknik servis görevlisi 33 yaşındaki Mustafa Gürbüz, merdivenden düşerek yaralandı. Beyin kanaması geçiren Gürbüz, 4 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti. Olay, geçen çarşamba günü,...

11 Temmuz 2015 Cumartesi 18:55
Ölüme 4 gün direndi






AYDIN'da, klima takmak için bir mağazaya giden teknik servis görevlisi 33 yaşındaki Mustafa Gürbüz, merdivenden düşerek yaralandı. Beyin kanaması geçiren Gürbüz, 4 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.
Olay, geçen çarşamba günü, Aydın- Muğla Karayolu'nda bulunan bir mağazada meydana geldi. Klima Teknik Servisi'nde çalışan evli ve iki çocuk babası Mustafa Gürbüz, klima montajı için gittiği mağazada merdivenden düştü. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Gürbüz, tedaviye alındı. Dört gün boyunca yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veren Gürbüz, bugün öğlende yaşamını yitirdi. Mustafa Gürbüz'ün cenazesi, Eski- Yeni Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAF

 



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.