Önce hırsız girdi, sonra alev alev yandı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde elektrik kontağından çıkan yangında bir ev kullanılmaz hale geldi.

26 Mart 2016 Cumartesi 04:46
Önce hırsız girdi, sonra alev alev yandı






Önce hırsız girdi, sonra alev alev yandı


Mersin'in Tarsus İlçesi'nde elektrik kontağından çıkan yangında bir ev kullanılmaz hale geldi. Yanan eve bir hafta önce de hırsız girdiği, ailenin değerli eşyalarını çaldığı belirtildi.
Şehit Mustafa Mahallesi 3510 Sokak'ta oturan Hamza Gören'in evinde, akşam saatlerinde yangın çıktı. Gören ailesinin evde olmadığı sırada çıkan yangını fark eden komşuları, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, eski yapı, çatısı ahşap ile çinkodan yapılan evdeki alevlere müdahale etti. Hamza Gören ve ailesi yangın haberini alınca hemen eve gitti. İtfaiye ekipleriyle birlikte alevlere müdahale etmeye çalışan aile bireylerinden Hasan Gören, ellerinden hafif şekilde yaralandı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, evi kül olmaktan kurtaramadı.
Yangının elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, Hasan Gören'in evine bir hafta önce hırsız girdiği, değerli eşyaları çaldığı belirtildi.

Son Güncelleme: 26.03.2016 04:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.