Otomobil ağacın üstünde asılı kaldı

Yolda kontrolden çıkan araç önce kaldırıma ardından bir ağacın üstüne çıkarak asılı kaldı. Akıllara durgunluk veren kazada 2 yaralı var

07 Temmuz 2020 Salı 13:10
Otomobil ağacın üstünde asılı kaldı






Otomobil ağacın üstünde asılı kaldı



Karaman'da akıllara durgunluk veren kaza. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kaldırıma çıkarak ağaca çarptı. Otomobil, devrilen ağacın üzerinde kalırken, kazada 2 kişi yaralandı.


Kaza, saat 18.30 sıralarında, merkeze bağlı Kılbasan köyünde meydana geldi. Tarım işçisi Yakup Tağman (27) yönetimindeki 33 SY 786 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırıma çıkıp, ağaca çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle ağaç devrilirken, otomobil de ağacın üzerinde kaldı. Kazada sürücü Tağman ve yanındaki Enes Tağman (15) yaralandı.

Araç içinde sıkışan sürücü Tağman, köylülerin müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralı 2 kişi ihbar üzerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Son Güncelleme: 07.07.2020 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.