Özgecan katili öldürüldü, babası da ağır yaralı

Türkiye'yi ayağa kaldıran üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken cezaevinde uğradığı saldırının ardından kaldırıldığı hastanede öldü.

11 Nisan 2016 Pazartesi 19:10
Özgecan katili öldürüldü, babası da ağır yaralı






Özgecan katili öldürüldü, babası da ağır yaralı

Türkiye'yi ayağa kaldıran üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken cezaevinde uğradığı saldırının ardından kaldırıldığı hastanede öldü.

Mersin’de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı kaçırıp, vahşice katleden 26 yaşındaki Suphi Altındöken ve babası Necmettin Altındöken cezaevinde saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Suphi Altındöken hayatını kaybetti.

Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı hunharca öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken, cezaevinde babasıyla uğradığı silahlı saldırının ardından tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.


Ahmet Suphi Altındöken (27) ile babası Necmettin Altındöken (50) Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde silahlı saldırıya uğradıktan sonra ayrı ambulanslar ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden tek kurşunla yaralanan ve ameliyata alınan Ahmet Suphi Altındöken kurtarılamadı.  Karın boşluğundan 2 kurşun ile yaralanan baba Necmettin Altındöken'in de hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı bildirildi.  

TÜRKİYE’DE İNFİAL UYANDIRMIŞTI

Mersin’in Tarsus ilçesinde üniversiteden çıkıp, eve gitmek isteyen Özgcan Aslan’ı bindiği minibüsle kaçırıp, vahşice katleden Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken ve kendilerine yardım eden arkadaşı Fatih Gökçe, yargılandıkları davada ‘ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası’na çarptırılmıştı. Türkiye’de infial yaratan olayın ardından baba ve oğlu, cezalarını çekmek üzere Adana E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti.
 
CEZAEVİNDE SİLAH SESLERİ

İşte o cezaevinden, dün silah sesleri yükseldi. Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde silahlı saldırıya uğradı. Baba ve oğlu, ayrı ayrı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan oğul Altındöken ameliyata alınırken, baba Altındöken ise olayı tek kurşunla atlattı. Hastanede polis ve askerler, geniş güvenlik önlemleri alındı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.