Paralel yapı operasyonu; 65 ev ve iş yerinde arama var

Paralel yapılanmaya yönelik operasyonda Siirt merkezli Denizli, Gaziantep, Çorum, Diyarbakır ve Hatay olmak üzere toplam 6 ilde bulunan 58 şüpheliye ait 65 ev ve işyerlerinde arama yapılıyor.

28 Mayıs 2016 Cumartesi 13:05
Paralel yapı operasyonu; 65 ev ve iş yerinde arama var






Paralel yapı operasyonu; 65 ev ve iş yerinde arama var



Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından, Siirt dahil 6 ilde eş zamanlı yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda 58 kişiye ait ev ve işyerinde başlatılan aramalar devam ediyor.

Fethullahçı terör örgütü/paralel yapılanmaya yönelik, bugün sabah saat 06.00'da başlatılan operasyonla ilgili Siirt Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında 'Terör Örgütü Yöneticiliği ve Üye olma - Terör Örgütüne finans sağlama' suçları ile ilgili Siirt merkezli Denizli, Gaziantep, Çorum, Diyarbakır ve Hatay olmak üzere toplam 6 ilde bulunan 58 şüpheliye ait 65 ev ve işyerlerinde suç ve suç unsurlarının tespitine yönelik eş zamanlı 28.05.2016 günü saat 06.00 da geniş çaplı operasyon başlatıldı ve 10 şüpheli şahıs şahsın gözaltına alınması planlanmaktadır. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.

 
Anahtar Kelimeler:
Paralel Yapı Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.