Pastırma Sıcakları Tatil Uzattı

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hafta başından beri etkisini arttıran sıcak ve güneşli hava nedeniyle tatillerini uzatanlar, sonbaharda pastırma sıcaklarının keyfini çıkardı. Bodrum'da hafta başından...

07 Kasım 2014 Cuma 10:16
Pastırma Sıcakları Tatil Uzattı






Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hafta başından beri etkisini arttıran sıcak ve güneşli hava nedeniyle tatillerini uzatanlar, sonbaharda pastırma sıcaklarının keyfini çıkardı.
Bodrum'da hafta başından itibaren etkisini arttırarak bugün 26 dereceye kadar yükselen hava ve 19 derece deniz suyu sıcaklığı, Bodrum'daki tatilcilere yaradı. Yerlilerle birlikte ilçedeki açık otellerde konaklayan az sayıdaki yabancı turist, sıcak ve güneşli havanın tadını çıkardı. Turgutreis Günbatımı Plajı'nda denize giren kadınlar, kumsala yatıp deniz ve güneş keyfinden sonra kum banyosu yaparken, kafeteryalar güneşlenen ve güzel havanın tadını çıkaranlarla doldu. Birçok yabancı turist de denize girdi, güneşlendi, kitap okudu. Bodrum'da sıcak havanın Pazartesi gününe kadar etkisini sürdüreceği belirtildi.

'İLK KEZ BU KADAR UZUN KALDIK'
Bodrum'da tatili bir ay uzatan Ankaralı evli bir çocuk annesi emekli İngilizce öğretmeni 47 yaşındaki Günhan Deliormanlı, "Akyarlar Meteorolji kampındaki evimizde bu yıl ilk kez bu kadar uzun kaldık. Kasım ayının sonuna kadar tatilimizi uzattık ve pişman olmadık. Bodrum'un en güzel mevsimi şu anda, gelmek isteyenler bu güzel havanın fırsatını kaçırmasınlar hemen Bodrum'a gelsinler."
FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.