Pembe Projeler; Antalya Kadınlar Plajı

Antalya Kadınlar plajı ülkemizde kadınlar için yapılan projelere örnek olacak güzellikte. İyi uygulama örneklerde adını sıkça duyacağız bu projenin

29 Eylül 2014 Pazartesi 11:50
Pembe Projeler; Antalya Kadınlar Plajı






PEMPE PROJELER FERHAN KOCA Bergama Kralı Attalos’un bana yeryüzünde bir cennet bulun buyruğuyla M.Ö. 2. Yüzyılı ortalarında kurulan ve adını kurucusundan alan Antalya heybetli Toros dağları, çağlayanları, masmavi denizi ile gerçekten de yeryüzü cenneti denebilecek kadar güzel bir şehir. Yaz mevsiminin son demlerini yaşadığımız bu günlerde kısa bir tatil için ben de yeryüzü cennetindeydim. Antalya Konyaaltı ilçesinde yeni açılan kadınlar plajını ziyaret ettim. Sadece bayanlara hizmet veren ve çalışanların tamamının bayan olduğu plaj tam anlamıyla muhteşem bir proje bayıldım. Kapıda sizi güler yüzlü bayan güvenlik görevlileri karşılıyor. Plajın kuralları hakkında kısa bir bilgilendirmeden sonra uzun ama etrafı çiçek ve acıkınca atıştırma yapabileceğiniz küçük kır kahveleri ve restoranların yer aldığı bir yoldan içeri doğru yürüyorsunuz. Bu keyifli yürüyüşün sonunda arkası Toroslar önü muhteşem bir deniz sizi kendisine hayran bırakıyor. Ziyaretçilerin rahat etmesi için her türlü ayrıntı titizlikle düşünülüp tasarlanmış. Şezlong, şemsiye, çocuk parkı, soyunma kabini, duş, mescit, plaj büfe vb. tüm bu hizmetler karşılığında hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Tarihi dokusu, doğal güzellikleri, mimarisi ile Akdeniz’in incisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Antalya’daki gelişen turizm seçeneklerine böylesine bir yeniliğin eklenmiş olması mutluluk verici. Farklı tercihlere seçenek sunan böyle bir projeyi hayata geçirdiği için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Menderes Türel’e ve Konyaaltı Belediye Başkanı Sn. Muhittin Böcek’e şahsım adına teşekkür ediyorum.

Son Güncelleme: 22.04.2016 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.