PKK'nın eylemlere başlamasının yıldönümünde Cizre ve Derik'te kepenkler kapalı

Ramazan İMRAĞ- Emrullah KARAKAŞ/CİZRE(Şırnak), DERİK(Mardin), () - PKK'nın Siirt'in Eruh, Hakkari'nin Şemdinli ilçelerine ilk saldırılarını gerçekleştirdiği 15 Ağustos 1984 tarihinin 31'inci yıldönümü nedeniyle Şırnak'ın...

15 Ağustos 2015 Cumartesi 13:44
PKK'nın eylemlere başlamasının yıldönümünde Cizre ve Derik'te kepenkler kapalı






Ramazan İMRAĞ- Emrullah KARAKAŞ/CİZRE(Şırnak), DERİK(Mardin), () - PKK'nın Siirt'in Eruh, Hakkari'nin Şemdinli ilçelerine ilk saldırılarını gerçekleştirdiği 15 Ağustos 1984 tarihinin 31'inci yıldönümü nedeniyle Şırnak'ın Cizre ile Mardin'in Derik ilçelerinde esnaf işyerlerini açmadı.
Cizre'de fırın ve eczanelerin dışındaki tüm işyerlerinin kapalı tutulurken güvenlik güçleri alarm durumunda bulunuyor. İlçenin bir çok yerinde polis zırhlı araçlarla güvenlik önlemi aldı. Son bir ayda 21 gün kepenklerini kapatan esnaflar ise işyerlerinin önünde oturarak bekledikleri görüldü.
Mardin'in Derik İlçesi'nde de esnafl bugün işyerlerini açmadı. Güvenlik güçleri de ilçenin stratejik noktalarında güvenlik önlemleri aldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.