Rock sevenler Zeytinli sahilini doldurdu

BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde düzenlenen Rock Festivali için binlerce kişi Zeytinli sahiline akın etti. Zeytinli Sahili'nde 3 gün sürecek Rock Festivali'nin ilk gününde Feridun Düzağaç, Teoman, Duman, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Niyazi...

22 Ağustos 2015 Cumartesi 15:05
Rock sevenler Zeytinli sahilini doldurdu






BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde düzenlenen Rock Festivali için binlerce kişi Zeytinli sahiline akın etti.
Zeytinli Sahili'nde 3 gün sürecek Rock Festivali'nin ilk gününde Feridun Düzağaç, Teoman, Duman, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Niyazi Koyuncu, TNK, Nikler Başlıklı Kız, Moğollar ve Bulutsuzluk Özlemi grubu konser verdi. Geçen haftalarda ülke çapında satışa sunulan ve kısa sürede tükenen biletleri temin eden binlerce Rock sever, Zeytinli-Altınkum Plajı'nda buluştu. Festival kapsamında, erken gelen kampçılar için 'Hoş geldiniz' partisi düzenlendi. Türkiye'deki rock müzik tarihinin 48 yıllık çınarı Moğollar'ın sevilen şarkılarına katılımcılar hep bir ağızdan eşlik etti.
DENİZ VE MÜZİK KEYFİ BİR ARADA
Etkinlik öncesinden festival alanına gelen rock müzik tutkunları, kamp alanında çadır kurdu. Geniş güvenlik önlemleri alınan festival alanı kapılarında arama noktaları oluşturuldu. Kampta kalan müzik tutkunları, gündüz saatlerinde plaj ve denizin keyfini çıkarttı. Binlerce rock müzik tutkunu, zaman zaman festival alanı dışına çıkarak alışveriş yaparken, bölge esnafı yılın en hareketli günlerini geçirdi. 
Festivalin ikinci gününde Şebnem Ferah, Redd, Demir Demirkıran, İskander Paydaş, Melis Danişment, Suzi'nin Turtası sahneye çıkacak. Son gün ise; Pentegram, Hayko Cepkin, Pilli Bebek, Kurtalan Ekspres gibi grup ve rock müziğin güçlü sesleri sahnede olacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.