Sahara Geçitinde Kar Ve Tipi

ARDAHAN ile Artvin'in Şavşat İlçesi'ni birbirine bağlayan Sahara Geçidi'nde kar ve tipi sürücüleri zor durumda bıraktı. Ardahan'ı Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Şavşat karayolu kar yağışının etkisi altında kaldı. Deniz seviyesinden...

19 Ekim 2014 Pazar 13:27
Sahara Geçitinde Kar Ve Tipi






ARDAHAN ile Artvin'in Şavşat İlçesi'ni birbirine bağlayan Sahara Geçidi'nde kar ve tipi sürücüleri zor durumda bıraktı.
Ardahan'ı Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Şavşat karayolu kar yağışının etkisi altında kaldı. Deniz seviyesinden 2 bin 540 metre yükseklikteki Sahara Geçidi'nde etkili olan tipi nedeniyle görüş uzaklığının azalması sürücüleri zor durumda bıraktı. Her hafta Pazar günü düzenli olarak sağlık yürüyüşüne katılan Vali Ahmet Deniz, kent merkezinde yaptığı yürüyüş ardından Sahara Dağı'na gitmek istedi. Vali Ahmet Deniz ile birlikte Sahara Dağı'na çıkan İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Osman Yeşilöz, Sağlık Müdürü Ulaş Şentürk burada hatıra fotoğrafı çektirerek yılın ilk karını karşıladı. Vali Deniz, "Bugün yaptığımız yürüyüş ardından burada kar yağışını görmeye geldik. Ardahan’ın yazı kadar kışı da güzel. Artık kışlık kıyafetlerimizin giyme zamanı geldi" dedi.
Sürücüleri de uyaran Vali Deniz, kar yağışı ve tipi nedeniyle yolların buzlanacağını hatırlatarak şoförlerin gerekli önlemleri almasını istedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.