Sancaktepe'de hareketli dakikalar

Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL, () SANCAKTEPE'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen Akif Ç. evin içinde pompalı tüfeğiyle ateş edince polis alarma geçti. Gelen ekipleri yanına yaklaştırmayan Akif Ç. için olay yerine özel hareket ekipleri de geldi....

06 Mart 2015 Cuma 16:08
Sancaktepe'de hareketli dakikalar






Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL, () SANCAKTEPE'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen Akif Ç. evin içinde pompalı tüfeğiyle ateş edince polis alarma geçti. Gelen ekipleri yanına yaklaştırmayan Akif Ç. için olay yerine özel hareket ekipleri de geldi. 1 saat süren ikna çalışmaları sonucu Akif Ç. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Akif Ç.'nin tüfeğini kontrol eden polis, doldur- boşalt yaptığı sırada ateş alması kısa süreliğine paniğe neden oldu.
Yenidoğan Mahallesi Neşe Sokak üzerinde 4 katlı bir binanın en üst katında evin içinde ateş edildiği ihbarını alan polis, kısa sürede olay yerine geldi. Elindeki tüfekle balkona çıkan Akif Ç. polis ekiplerini binaya yaklaştırmadı. Bunun üzerine olay yerine takviye polis ekipleri de gönderildi. Akif Ç. kendisini ikna etmek için eve gelen eniştesini de dışarı bırakmayınca özel harekat polisleri de olay yerine geldi. Tedbir amaçlı sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. İtfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Polis çevredeki vatandaşları uzaklaştırarak ikna çalışmalarına başlattı. Akif Ç. yaklaşık bir saat süren çalışmalardan sonra ikna edildi. Polis otosuna bindirilen Akif Ç. polis merkezine götürüldü. Akif Ç.'nin elindeki pompalı tüfeğin namlusuna sürülen mermi bir polisin doldur boşalt yaparken patlaması kısa süreli paniğe neden oldu. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.