Sare Davutoğlu, Annesi'nin mezarında dua okudu

Afyon'da ziyaret edeceği evin yakınlarında silahlı bir kişinin yakalanmasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ziyaretlerini sürdürüyor.

24 Nisan 2015 Cuma 15:06
Sare Davutoğlu, Annesi'nin mezarında dua okudu






 Sare Davutoğlu, Annesi'nin mezarında dua okudu
Afyon'da ziyaret edeceği evin yakınlarında silahlı bir kişinin yakalanmasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ziyaretlerini sürdürüyor. Sare Davutoğlu İhsaniye ilçesinde annesinin adına yapılacak Kur'an kursunun temel atma töreni için Afyonkarahisar'a geldi. 

Davutoğlu'nun gelişi öncesinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaretinde, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Kadın Kolları tarafından karşılanan bayan Davutoğlu, partide bayanlarla bir süre görüştükten sonra Afyon Asri Mezarlığı'na geçerek annesinin kabrini ziyaret etti. Ziyaretin ardından bayan Davutoğlu, annesinin adına yapılacak Kur'an kursunun temelini atmak için İhsaniye ilçesine hareket etti. 

Öte yandan, bir saat önce Sare Davutoğlu'nun ziyaret edeceği akrabasının bulunduğu sokakta, silahla yakalanan şüphelinin sorgusunun devam ettiği öğrenildi. 

Son Güncelleme: 24.04.2015 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.