Sare Davutoğlu'ndan madenci şehitliğine ziyaret

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Manisa'nın Soma İlçesi'nde madenci şehitliğini ziyaret edip maden şehitlerinin aileleriyle buluştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan ile birlikte Soma'ya gelen Başbakan...

19 Eylül 2015 Cumartesi 15:23
Sare Davutoğlu'ndan madenci şehitliğine ziyaret






BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Manisa'nın Soma İlçesi'nde madenci şehitliğini ziyaret edip maden şehitlerinin aileleriyle buluştu.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan ile birlikte Soma'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, AK Partili Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve şehit yakınları eşlik etti. Sare Davutoğlu,13 Mayıs 2014 tarihinde Soma'da meydana gelen maden faciası sonucu ölen 301 madenciden 39'unun mezarının bulunduğu Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma İlçe Mezarlığı Maden Şehitliği'ni ziyaret etti ve kabirlere karanfil bıraktı. Şehitlikte dua eden Davutoğlu ve Gürcan daha sonra Soma SEAŞ Sosyal Tesisleri'nde şehit aileleriyle birlikte öğle yemeği yedi.
Soma Belediyesi'ni ziyaret edeceği belirtilen Davutoğlu'nun programında basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi. Sare Davutoğlu'nun ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları Başbakanlık tarafından medya kuruluşlarına dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.