Sevgililer Gününde tramvayda nikah

İSTANBUL,() 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstiklal Caddesi’nde sefer yapan nostaljik tramvayda bir çiftin nikahı kıyıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından 14 Şubat saat 14’de kıyılan nikah, renkli...

14 Şubat 2015 Cumartesi 16:37
Sevgililer Gününde tramvayda nikah






İSTANBUL,() 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstiklal Caddesi’nde sefer yapan nostaljik tramvayda bir çiftin nikahı kıyıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından 14 Şubat saat 14’de kıyılan nikah, renkli görüntülere sahne oldu. 
  Beyoğlu Belediyesi, Sevgililer Günü’ne özel “Beyoğlu Aşk Dolu” sloganıyla 101 yıllık nostaljik tramvayda Nazlı ile Emrah çiftinin nikahı kıyıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, “ Ben Sevgililer Günü’nü muhabbetin, sadakatin, sanatsal bir yakınlığın, tertemiz bir aşkın, şefkatin, paylaşmanın günü olarak görüyorum. Ama sevgi bir güne sığdırılamaz. Seven kişi sevgisini her gün göstermeli” dedi.
Nikahın ardından Sevgililer Günü’ne özel olarak Tünel Meydanı’nda kurulan platformda konser verildi. Çift, “Kar Küresi” eşliğinde dans edip vatandaşlarla doyasıya eğlendi.

(FOTOĞRAF) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.