Seyyar başkan

Edip TEKİN- Faruk KAHRAMAN/BURSA, () - BURSA Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını mahallelere taşıdı. Bir yandan yemek hazırlığı yapan kadınlarla konuşan Bozbey, bir yandan da evrak imzaladı.   Nilüfer Belediye Başkanı...

06 Mart 2015 Cuma 15:41
Seyyar başkan






Edip TEKİN- Faruk KAHRAMAN/BURSA, () - BURSA Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını mahallelere taşıdı. Bir yandan yemek hazırlığı yapan kadınlarla konuşan Bozbey, bir yandan da evrak imzaladı.  
Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Bozbey, vatandaşların sorunlarını dinlemek için makamını mahalleye taşıdı. Geçtiğimiz yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçen Büyükşehir Yasası’nın ardından köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleri ziyaret eden Bozbey’in ilk durağı Atlas Mahallesi oldu. Sabah saatlerinde Atlas Mahalle Meydanı'na karavanla gelen Bozbey, gün boyu randevularını burada kabul etti, çalışmalarını yine karavanda sürdürdü. 
Projenin temelinin 2014 yerel seçimleri döneminde 'Başkan Burada' kampanyasıyla atıldığını kaydeden Başkan Bozbey şunları söyledi:

"16 yıl önce seçildiğimizde, hedeflediğimiz 4X4 başkanlık 7/24 hizmet anlayışının yüzde 85'ini tamamlamış olduk. Böylece bu proje oluştu ve böyle bir karavan yaparak haftanın dört günü makamda dört saat vatandaşlarımızı kabul ederek onlarla görüşüyoruz. Diğer zamanlarda zaten onlarla birlikte oluyoruz. Hafta sonları zaten halkımızın içindeyiz. Ama cuma günleri de bir mahallemize başkanlık makamını taşıyarak, o mahallemizi tanıtmayı ve o mahallemizin sorunlarını yerinde paylaşmayı hedefliyoruz."  
64 MAHALLEYE GİDECEK
Öğle yemeği için hazırlık yapan köylü kadınların yanına gelen Bozbey, hem kadınlarla sohbet etti hem de belediyenin resmi evraklarını imzaladı. Bozbey, köydeki evleri tek tek gezerek vatandaşların dertlerini dinledi, not aldı. Çocukları da unutmayan Bozbey, köyde oyun oynayan çocuklara top hediye etti. 
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Başkan Bozbey, Nilüfer'in 64 mahallesine bu şekilde makamını taşıyacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.