Şizofren hastası genç annesini öldürdü

Demre'nin Belediye Başkanı Adnan G.’nin 26 yaşındaki şizofreni hastası oğlu annesini öldürdü. Şizofreni hastası genç kıyıdan 200-300 metre uzaklıkta deniz polisi tarafından gözaltına alındı.

13 Aralık 2015 Pazar 01:23
Şizofren hastası genç annesini öldürdü






Şizofren hastası genç annesini öldürdü

Antalya Demre'de şizofren hastası genç, ilaçlarını almayınca annesini başına sert bir cisim vurarak öldürdü. Demre'nin Belediye Başkanı Adnan G.’nin 26 yaşındaki şizofreni hastası oğlu annesini öldürdü. Şizofreni hastası genç kıyıdan 200-300 metre uzaklıkta deniz polisi tarafından gözaltına alındı.

Konyaaltı ilçesindeki Arapsuyu mahallesinde yaşayan Demre eski Belediye Başkanı Adnan G.’nin 26 yaşındaki şizofreni hastası oğlu B.G., iddiaya göre, bugün ilaçlarını kullanmadı. Oğlunun durumundan şüphelen annesi 55 yaşındaki Zahide G, olayı doktor olan bir yakınına haber verdi. Doktor da kadına yardım etmeleri için polise bilgi verdi. Bu sırada B.G, annesine sert bir cisimle vurarak öldürdü. Olayın ardından B.G evden hızla kaçmaya başladı.

Bölgede devriye görevi yapan polis ekipleri, bir kişinin koşarak denize girdiği fark etti. Kıyıdan 200-300 metre açılan B.G.’nin kurtarılması için deniz polisinden yardım istendi. Konyaaltı Sahiline gelen deniz polisi B.G.’yi bota aldı.

Bu sırada B.G. deniz polisine ‘annemi öldürdüm, annemi öldürdüm’ diye feryat etti. Deniz Polisi Kaleiçi Yat limanına çıkarttıkları B.G.’yi diğer meslektaşlarına teslim etti. B.G. polis tarafından gözaltına alınırken, eve sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri Zahide G.’nin yaşamını yitirdiği belirlerken, olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı.

Demre’de bulunan baba Adnan G. ise olayın haber verilmesinin ardından gözyaşları içerisinde eve geldi. Adnan G., polis eşliğinde binaya alındı. Evdeki incelemenin ardından Zahide G.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı.










Son Güncelleme: 13.12.2015 01:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.