Sultanbeyli halkının otobüs isyanı

Sultanbeyli halkı yaşadığı otobüs sıkıntısı sebebiyle yolu trafiğe kapattı.

01 Aralık 2016 Perşembe 08:17
Sultanbeyli halkının otobüs isyanı






Sultanbeyli halkı yaşadığı otobüs sıkıntısı sebebiyle yolu trafiğe kapattı.
İstanbulSultanbeyli'de evlerine gitmek için otobüs bekleyen vatandaşlar 18A 18M ve 18K'nın uzun süre gelmemesi üzerine yolu trafiğe kapattı. İstanbul’un en kalabalık ilçesinde yapılan bu eylem sebebiyle trafik durdu.
Vatandaşlar, Sultanbeyli Belediye Başkanı'na tepki göstererek, "Belediye daha fazla otobüs koysun, kış geldi saatinde evimize gidemiyoruz" dedi

Sultanbeyli'nde, genç nüfus sayısının fazla olması ve bu kesimin çalışmak için diğer semtlere yolculuk etmek zorunda olması ulaşım sorunun temel nedeni olarak gösteriliyor.
Özellikle 18A ve 18M hatlarındaki sıkıntıya dikkat çeken Sultanbeyli halkı, şikayette bulunmalarına rağmen bu durum için bir çözüm bulunmadığını belirtiyor..
Vatandaşlar otobüslerin gelmemesi halinde yolu tekrar kapatacaklarını da söyledi....GÖZDE KILIÇASLAN

Son Güncelleme: 01.12.2016 08:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.