Suriye Sığınmacılar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Salı günü yapacağı ziyaret için hazırlıklar sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret edip bayramlaşacağı İslahiye'deki 10 bin Suriyeli sığınmacının...

05 Ekim 2014 Pazar 14:34
Suriye Sığınmacılar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor






Suriye Sığınmacılar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Salı günü yapacağı ziyaret için hazırlıklar sürüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret edip bayramlaşacağı İslahiye'deki 10 bin Suriyeli sığınmacının barındığı çadır kentte hazırlıklar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kurban Bayramı'nın son günü olan Salı günü kente yapacağı ziyaretle ilgili çadır kent ve çevresinde temizlik çalışması başlatıldı, güvenlik önlemleri alınmaya başladı. Hava yoluyla kente gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın helikopterle İslahiye'ye geçeceği ve çadır kentte Suriyeli sığınmacılarla bayramlaşacağı bildirildi.
AK Parti İslahiye İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan, ilçede hazırlıkların sürdüğünü belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı beklediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.