Taksi duraklarında '@taksi' dönemi

İstanbul'da uygulamaya giren yeni mobil taksi uygulaması @taksi, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan taksicilere tanıtıldı.

30 Temmuz 2017 Pazar 16:20
Taksi duraklarında '@taksi' dönemi






İSTANBUL

İstanbul'da uygulamaya giren yeni mobil taksi uygulaması @taksi, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan taksicilere tanıtıldı.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi toplantı salonunda taksicilere yönelik toplantı öncesinde gazetecilere açıklama yapan @taksi Yönetim Kurulu Başkanı Birtan Papuçcu, 2 yılı aşkın bir zamandır bu proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Uygulamanın en yakın taksiciyle en yakın yolcuyu buluşturan bir uygulama olduğunu belirten Papuçcu, yolcuların akıllı telefonlarına indirdikleri uygulamayla taksi çağırabileceklerini ve ödemelerini de nakit veya kredi kartı ile yapabileceklerini aktardı.

"Uygulama taksi duraklarını da kapsayacak"

Papuçcu, uygulamanın taksi duraklarını da kapsayacağını ifade ederek, "Şu an duraklar yolculara kredi kartı ile hizmet sağlayamıyor. Biz ise bu konuda duraklara destek olacağız. Çok basit bir sistemde, kendi yönetebilecek, müşterilerine hizmet sunacak. Şu ana kadar duraklarda hiç yapılmamış bir uygulama. Uygulamayla taksicilerin sıkıntılarını hafifletmek istiyoruz. İlk etapta 2 bine yakın taksici ile hizmet vermeye başladık." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Emrah Güney

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.