Tavşanlı'da bayrak izdihamı

Tuna İŞLEYEN/ TAVŞANLI,(Kütahya),() - KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde belediye tarafından dağıtılan Türk Bayraklarını almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. Tavşanlı Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara Türk...

10 Eylül 2015 Perşembe 19:53
Tavşanlı'da bayrak izdihamı






Tuna İŞLEYEN/ TAVŞANLI,(Kütahya),() - KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde belediye tarafından dağıtılan Türk Bayraklarını almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Tavşanlı Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Bayrak almak için meydana gelen vatandaşlar izdihama neden oldu. Çocuklar ve yaşlılar izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay ile zabıta memurları tarafından dağıtılan bine yakın bayrak kısa sürede tükendi.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Terör olaylarının arttığı ülkemizde birlik ve beraberliğimizin ön plana çıkması gerekir. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.