Teoman 21 Şubat'ta PSM Zorlu'da sahne alıyor

İstanbul Blue Night ile Teoman 21 Şubat'ta Rock Müzik tutkunlarıyla buluşacak.

07 Şubat 2020 Cuma 08:42
Teoman 21 Şubat'ta PSM Zorlu'da sahne alıyor






Teoman 21 Şubat'ta PSM Zorlu'da sahne alıyor

Rock müziğin başarılı sanatçısı Teoman, 21 Şubat Cuma günü İstanbul Blue Night sponsorluğunda Zorlu PSM sahnesinde olacak. 1996 yılında çıkardığı ve kendi adını taşıyan ilk albümünden bu yana sayısız hit şarkıya imza atan Teoman, İstanbul Blue Night sponsorluğunda müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Müzik kariyerine 1986 yılında “Mirage” adlı grupta vokal yaparak başlayan Teoman, grubun dağılmasından sonra Mavi Sakal, Indians, Black Rose, Işığın Yansıması gibi gruplarda yer aldı. Solo kariyerine 1996 yılında kendi adını taşıyan ilk albümü ile başlayan Teoman, solo kariyeri boyunca birbirinden başarılı albümlere imza attı.

Teoman, İstanbul'da uzun süre hatırlanacak olan bu etkinliğe, şehrin olmazlarını olduran festival markası İstanbul Blue Night sponsorluğunda imza atacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.