THY'den Güney Avrupa ülkelerine kış kampanyası

- Yolcular, İstanbul çıkışlı uçuşlarda 16-30 Kasım arasında satın alacakları biletler ile 11 Ocak-21 Mart 2018 döneminde her şey dahil 129 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat etme fırsatı yakalayacak

16 Kasım 2017 Perşembe 14:26
THY'den Güney Avrupa ülkelerine kış kampanyası






İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), bu kış Güney Avrupa ülkelerinden İtalya, İspanya, Fransa, Malta, Portekiz ve Yunanistan'a seyahat etmek isteyenlere uygun fiyatlı bilet sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, THY, bu kış transfer merkezi İstanbul ile Avrupa'nın sıcak ülkeleri İtalya, İspanya, Fransa, Malta, Portekiz ve Yunanistan'da bulunan 24 destinasyon arasında uygun fiyatlarla uçuş imkanı sağlıyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, İstanbul çıkışlı uçuşlarda 16-30 Kasım arasında satın alacakları biletler ile 11 Ocak - 21 Mart 2018 döneminde her şey dahil 129 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat etme fırsatı yakalayacak.

Her şey dahil gidiş-dönüş 129 dolardan başlayan fiyatlar, THY'nin resmi internet sitesi üzerinden sunulacak. Bilet fiyatları, satış ofisleri ve acentelerde ise değişiklik gösterebilecek.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgilere "www.turkishairlines.com" adresinden erişilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
ThyGüney Avrupa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.